Kukkaseppeleiden tekoa

Tässä muutama kukkaseppele, jotka olen tänä syksynä tehnyt. Tähän ensimmäiseen seppeleeseen olen käyttänyt mm. lehtikuusen neulattomia oksia, kultakärsämöä, hopeavillakkoa, pihlajanmarjoja, keltaheisiangervoa ja vielä kukkimatonta maksaruohoa.


Tähän toiseen seppeleeseen käytin myös lehtikuusen oksia ja jotain toista havukuusen oksaa, jonka löysin pudonneena hautuumaalta. Muita kasveja ovat mm. maksaruoho, pihlajanmarjat, sinipiikkiputki, rudbeckian mykiöt, ruusunmarjat ja malopin siemenkodat.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kukkaseppeleiden tekoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s