Norppapolku ja Kenkäveron Joulupukin piilopirtti

Tykkään tehdä lyhyitä videoita lähiluonnostamme ja Suomi-matkailusta. Meillä on niin valtavan ihana maa! Lähinnä olen julkaissut niitä FB-tililläni, välillä julkisina ja välillä vain kavereille. Viime viikolla vierailin sekä Norppapolulla Puumalassa että Kenkäveron Joulupukin piilopirtissä Mikkelissä. Tässäpä ensiksi pieni video Norppapolulta.

Mikkelin Kenkäverossa minua ihastutti tämä pieni Joulupukin piilopirtti, jossa hän kuulemma viettää kesänsä. Kenkävero puutarhoineen on aivan ihastuttava vierailukohde, mutta Joulupukin kesänviettopaikan löytäminen hymyillytti minua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s