Mummelikukkien hoitoa

Olen kasvattanut eri perinnepelargoneja jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuodesta toiseen on säilynyt vain Cattolica, se talvehtii rähjäisenä olohuoneessani. Koska en voi järjestää pelargoneille viileää talvehtimispaikkaa, niitä karsiutuu aina muutaman vuoden välein. Tässä uusin ihastukseni, jokin Rosebud, hankittu Pukin puutarhalta. Minusta kukat ovat todella kauniit. Kasvi on myös roteva, olen nähnyt siitä rungollisen version netissä. Ensi keväänä kokeilen itsekin kasvattaa pistokkaasta runkoversion.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s