Ukko unilla

Kun jäin työttömäksi, luulin piirtäväni päivät pitkät. Ei sinne päinkään. Oli työnhakuvalmennusta, Photoshop-, Apple-, WP-, valokuvaus-, kukkasidonta- ja saippuakurssiakin. Kävin kaikki mielenkiintoiset kurssit, joille en töissä ollessa kerinnyt tai jaksanut osallistua. Tietotekninen osaamiseni päivittyi lyhyessä ajassa. (Töitäkin on muuten haettu.)

Entä sitten se piirtäminen? Piirtäminen vaatii keskittymistä ja rauhoittumista. Parhaimmillaan se on meditatiivinen kokemus, ei kiirettä eikä onnistumisen painetta. Eilisiltana piirsin tämän Ukko unessa -kuvan. En ollut aikoihin käyttänyt sakuroita, en muistanut miten kivaa niillä on piirtää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s